Prima Contact Harta
Abonare RSSAbonare RSS
Actualizat: 30.10.2014
Caută
Guvernul Republicii Moldova
RO EN RU
Prim-ministrul Iurie Leancă a semnat necrologul în memoria jurnalistului Constantin Tănase
30.10.2014 16:32
Prim-ministrul Iurie Leancă a semnat astăzi, alături de Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și Președintele Parlamentului, Igor Corman, necrologul în memoria jurnalistului, directorului fondator al ziarului „Timpul de dimineață”, Constantin Tănase, care s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani.
Sistemul termoenergetic din Bălţi va fi renovat cu sprijinul financiar al BERD
30.10.2014 12:29
Un acord în acest sens a fost semnat astăzi, la Bălţi, de Prim-ministrul Iurie Leancă şi directorul adjunct al Departamentului Infrastructura Municipală şi de Mediu al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Lin o’Grady. Acordul prevede modernizarea sistemului termoenergetic al municipiului Bălţi, S.A. „CET-Nord”.
Republica Moldova a urcat 19 trepte în clasamentul mondial privind mediul de afaceri
29.10.2014 13:42
„Moldova a făcut un salt semnificativ - a ajuns pe locul 63, urcând 19 trepte. A depășit chiar și țări-membre ale Uniunii Europene, ceea ce nu este altceva decât rodul muncii Guvernului susținut de majoritatea parlamentară”, a declarat Iurie Leancă cu referire la raportul anual al Băncii Mondiale - Doing Business
Angajaţii din sistemul penitenciar și-au prezentat noile uniforme
29.10.2014 13:23
Noile uniforme pentru angajații din sistemul penitenciar au fost prezentate astăzi la Detașamentul cu destinație specială „Pantera”, din orașul Cricova. Acestea nu mai sunt de culoare verde-măsliniu, ci în nuanță indigo. Angajații vor purta uniforme de zi pentru vară și iarnă, dar şi de gală.
Fermierii din Criuleni vor obține o recoltă mai mare, după ce astăzi a fost dat în exploatare un sistem de irigare modern
28.10.2014 14:43
Aproape 900 de fermieri din raionul Criuleni vor putea să obţină o roadă mai bună şi, respectiv, venituri mai mari. Astăzi, a fost lansat primul sistem de irigare, reabilitat din fondurile Programului Compact al Guvernului SUA. Premierul Iurie Leancă a participat la inaugurarea sistemului împreună cu Ambasadorul american în Republica Moldova, William Moser, reprezentanţi ai Programului Compact şi producători agricoli.                                              
Ultimele evenimente
01.10.2014 - 31.10.2014 Select date range
Galerie video
Biblioteca on-line
   
 
Prima Harta Contact Sus