Prima Contact Harta
Abonare RSSAbonare RSS
Actualizat: 27.08.2014
Caută
Guvernul Republicii Moldova
RO EN RU
Premierul Iurie Leancă a inaugurat gazoductul Iași-Ungheni, alături de omologul său român și de Comisarul European pentru Energie
27.08.2014 17:50
Gazoductul Iași-Ungheni a fost lansat oficial în prezența Prim-ministrului Iurie Leancă, a Premierului român, Victor Ponta, a Comisarului European pentru Energie, Günther Oettinger, a mai multor miniștri din Guvernele de la Chișinău și București, precum și a reprezentanţilor misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău, a autorităţilor publice locale și a locuitorilor din zonă.
Centrul SMURD de la Bălţi a primit cinci ambulanţe moderne
27.08.2014 14:57
Prim-ministrul Iurie Leancă şi omologul său român, Victor Ponta, au participat la ceremonia de donare a cinci ambulanţe noi, dotate cu echipamentul necesar efectuării misiunilor SMURD.  Este vorba de o donație din partea Guvernului român pentru centrul-pilot SMURD din orașul Bălți.
Iurie Leancă și Victor Ponta au vizitat grădiniţa din Marinici, care este renovată din grantul oferit de România
27.08.2014 13:20
Prim-miniștrii Republicii Moldova și României, Iurie Leancă și Victor Ponta, au mers, azi-dimineață, în comuna Marinici, raionul Nisporeni, pentru a vedea cum decurg lucrările de renovare a grădiniței din localitate. Bugetul total constituie circa 13 milioane de lei, dintre care 9.540 de mii este contribuția României.
Guvernul României a donat 15 automobile instituţiilor publice din Republica Moldova
27.08.2014 12:46
Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă şi Prim-ministrul României, Victor Ponta,  au participat la evenimentul de transmitere instituţiilor beneficiare a celor 15 automobile „Dacia Duster" oferite de Guvernului României. Iurie Leancă a menţionat că automobilele donate vor ajuta functionarii publici din Republica Moldova sa ofere servicii mult mai operativ şi eficient şi a mulţumit colegului său român pentru acest sprijin. Victor Ponta a precizat că astăzi au fost aduse 15  din cele 50 de automobile, pe care  România le donează Guvernului Republicii Moldova,
Bibliotecile din Republica Moldova au primit în dar 25 de mii de cărţi în limba română
27.08.2014 11:29
Biblioteca municipală „B.P. Hasdeu" din Chişinău a fost astăzi gazda unui eveniment de excepţie - ceremonia de donare a unui lot de 25 de mii de cărţi în limba română, oferite bibliotecilor Republicii Moldova din partea Guvernului României. La eveniment au participat Prim-miniştrii României şi Republicii Moldova, Victor Ponta şi Iurie Leancă.
Ultimele evenimente
28.07.2014 - 28.08.2014 Select date range
Galerie video
Biblioteca on-line
   
 
Prima Harta Contact Sus