Discursuri şi mesaje

15/04/2017 | Discursuri şi mesaje

Învierea Domnului este cea mai importantă pildă creştină pentru omenire. Ea ne învaţă să fim mai buni, mai mărinimoşi, mai milostivi. Ea ne arată ce înseamnă sacrificiul şi smerenia.

08/03/2017 | Discursuri şi mesaje
Ziua de 8 Martie este un prilej în plus de a onora Femeia. Oricare ar fi numele care o defineşte - mamă, fiică, soţie, bunică - Femeia este cea care ne inspiră, ne încurajează, ne alină şi creează.
20/01/2017 | Discursuri şi mesaje

Dragi reprezentanți ai mass-media, stimați concetățeni,

 

La un an de existență a acestui guvern, poate că e bine să facem și noi ce face orice om gospodar. Să tragem linie și să facem totalurile.

 

17/01/2017 | Discursuri şi mesaje

Cu o deosebită plăcere aş vrea să adresez cele mai frumoase felicitări şi urări de bine tuturor lucrătorilor serviciului diplomatic al Republicii Moldova cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua diplomatului, pe care o marcăm anual pe data de 17 ianuarie.

 

30/12/2016 | Discursuri şi mesaje
Dragi compatrioţi, Vreau acum, la sfârşit de an, să vă transmit un gând bun şi solidar cu toate prin câte aţi trecut în 2016.
17/11/2016 | Discursuri şi mesaje

Dragi studenţi,

 

Cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților, vă adresez sincere felicitări şi  urări de bine.

 

Voi, cei care studiați astăzi în universitățile din Republica Moldova şi în instituţiile  de învăţământ superior de peste hotare, reprezentați de fapt viitorul țării, voi sunteți cei care creați ziua de mâine.

 

10/11/2016 | Discursuri şi mesaje

Stimați membri ai comunității științifice și academice,

 

 

Cu ocazia Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare și a Zilei Naționale a Științei, exprim sincere felicitări tuturor celor care constituie potențialul științific al Republicii Moldova.

 

08/11/2016 | Discursuri şi mesaje
Salut aprobarea cu unanimitate a acordului cu FMI și le mulțumesc colegilor care au muncit cu profesionalism la îndeplinirea condițiilor premergătoare.
19/10/2016 | Discursuri şi mesaje
Sărbătoarea profesională, Ziua Juristului, îmi oferă un deosebit prilej de a Vă adresa sincere felicitări pentru contribuția la aplicarea și respectarea legii.
03/10/2016 | Discursuri şi mesaje

Stimați colegi,

 

Vreau să încep prin a spune că gestul opoziției de a depune moțiune de cenzură în contextul angajării răspunderii Guvernului în fața Parlamentului este unul constituțional.

 

Le mulțumesc autorilor pentru oportunitatea de a discuta în fața Parlamentului pe o temă importantă pentru cetățenii Republicii Moldova.

 

Pagini