Comunicate de presă

03/12/2016 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Ivanna Vladkova-Hollar, șefa misiunii de experți ai Fondului Monetar Internațional, care s-a aflat în vizită în Republica Moldova.
01/12/2016 | Comunicate de presă

Centrul Naţional Anticorupţie a fost desemnat în calitate de punct principal de contact pentru Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) în Republica Moldova, în urma deciziei luate astăzi de Guvern. Astfel, CNA va asigura cooperarea şi schimbul de informaţii cu OLAF privind cazurile de obţinere frauduloasă şi utilizare necorespunzătoare a mijloacelor din asistenţa externă oferită de Uniunea Europeană, corupţie şi alte iregularităţi.

 

01/12/2016 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul şedinţei de astăzi a Cabinetului de miniştri, a felicitat poporul român și Guvernul de la București cu ocazia Zilei Naționale a României, sărbătorită anual la data de 1 decembrie.
01/12/2016 | Comunicate de presă
În ședința de astăzi a Guvernului au fost aprobate modificări și completări la Legea bugetului de stat pentru anul 2016. Documentul prevede majorări cu 325,5 mil. lei atât la venituri, cât și la cheltuieli fără schimbări ale deficitului bugetar.
01/12/2016 | Comunicate de presă
Executivul a aprobat, astăzi, proiectul de lege cu privire la statistica oficială. Documentul reglementează organizarea și funcționarea sistemului unic al statisticii și stabilește cadrul juridic pentru dezvoltarea, producerea, diseminarea și coordonarea statisticii oficiale, în conformitate cu cerințele și bunele practici europene.
01/12/2016 | Comunicate de presă
În cadrul şedinţei de astăzi a Cabinetului de miniştri, Prim-ministrul Pavel Filip a trecut în revistă principalele rezultate ale vizitei oficiale la Bruxelles, efectuată în perioada 27-30 noiembrie 2016.
01/12/2016 | Comunicate de presă
Executivul a aprobat, în cadrul şedinţei de astăzi, Planul de acţiuni pentru anii 2016-2018 privind implementarea Strategiei de reformă a administraţiei publice.
29/11/2016 | Comunicate de presă
Aflat în vizită la Bruxelles, Premierul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, la Cartierul General al Alianței Nord-Atlantice, în cadrul careia a fost semnat Acordul privind înfiinţarea unui Oficiu de Legătură NATO la Chişinău.
29/11/2016 | Comunicate de presă

Prim-ministrul Pavel Filip a avut, astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Oficialii au discutat progresele înregistrate de Republica Moldova în promovarea reformelor şi în implementarea Acordul de Asociere RM-UE.  

 

29/11/2016 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip a avut, astăzi, o întrevedere cu europarlamentarul Andi Cristea, Președintele Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere RM-UE.

Pagini