Comunicate de presă

23/02/2017 | Comunicate de presă

Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o convorbire telefonică cu Secretarul General al Alianței Nord-Atlantice (NATO), Jens Stoltenberg.

 

23/02/2017 | Comunicate de presă

Posibilitățile asigurării unei colaborări sustenabile dintre Republica Moldova şi Forul Economic Mondial de la Davos (WEF), au fost puse în discuţie astăzi la întrevederea Prim-ministrului Pavel Filip cu Directorul executiv al WEF, Philipp Rosler.

 

22/02/2017 | Comunicate de presă
Cabinetul de miniștri a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, lista grădinițelor care vor beneficia de suport financiar din partea Guvernului României pentru renovarea infrastructurii și asigurarea condițiilor optime de funcționare. În total vor fi modernizate 83 de grădinițe.
22/02/2017 | Comunicate de presă
Republica Moldova va beneficia de un grant în valoare de aproximativ 4,8 milioane de dolari SUA din partea Japoniei, pentru implementarea Proiectului „Agricultura conservativă – dezvoltarea unui sistem durabil de gestionare a solurilor în Republica Moldova”.
22/02/2017 | Comunicate de presă
Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința de Guvern de astăzi, Planul național de manifestări consacrate Anului Nicolae Testemițanu. Astfel, pe parcursul anului 2017, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția remarcabilă în dezvoltarea sistemului de sănătate, vor fi organizate o serie de activități științifice, culturale și sportive dedicate marcării a 90 de ani de la nașterea savantului.
22/02/2017 | Comunicate de presă
Cabinetul de Miniștri a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, majorarea cu 20% a salariilor asistenților sociali comunitari, începând cu 1 ianuarie 2017.
22/02/2017 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip a participat astăzi la evenimentul de lansare a proiectului Agricultură Performantă în Republica Moldova, finanțat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în valoare de 21 milioane de dolari SUA.
21/02/2017 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip a participat astăzi la evenimentul organizat cu prilejul încheierii mandatului Președintelui Băncii Comerciale Mobiasbanca, Ridha Tekaia, în Republica Moldova.
21/02/2017 | Comunicate de presă
Astăzi a avut loc prima întrevedere în format trilateral a Prim-ministrului Pavel Filip, a Preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon şi a Preşedintelui Parlamentului, Adrian Candu.
21/02/2017 | Comunicate de presă
Aspecte ale cooperării bilaterale între Republica Moldova şi Belgia şi posibilităţile de consolidare a dialogului moldo-belgian, au fost puse în discuţie în timpul întrevederii Prim-ministrului Pavel Filip cu Ambasadorul Regatului Belgiei în Republica Moldova, cu reşedinţa la Bucureşti, Thomas Baekelandt.

Pagini